Pagini

marți, 13 noiembrie 2012

Prezentari Powerful Business Persuasion



TURNEU 

Powerful Business Persuasion®

 unic in 2012- cu prezentarea gratuita a  Modelului Integrativ de Persuasiune, realizat in Bucuresti, Brasov, Constanta si Galati. 


După mai bine de 5 luni de pregatire iată că a sosit momentul  să vă  împărtășesc alături de prietena mea bună Ana-Maria Ștefănescu, despre ce este vorba în programul  intensiv de persuasiune, adresat managerilor, antreprenorilor, vânzătorilor de succes, celor care fac marketing și nu numai. 

Provocarea cea mai mare o avem când dorim cu ardoare să convingem pe cineva să ne susțină sau să fie de acord cu noi, să aprecieze la fel un produs/servciu sau chiar sa-l cumpere și să facem asta cu integritate. Adică să simțim că acea persoană, cunoscută sau nu,  a ales . Mai mult, să simțim că ,  am oferit toate premisele acelei alegeri.
 Imaginați-vă că aceasta este posibil și mai mult, că putem să o facem iar și iar de câte ori dorim. Am încredere că ve-ți găsi și voi în Modelul Integrativ de Persuasiune, cum se poate ajunge la așa ceva.

Am anunțat că turneul este unic și iată de ce.
Timp de un an, acest training este livrat  doar  instituțiilor, prin traininguri interne. La cererea expresă a prietenilor mei din București și Galați, vom face accesibil cursul pentru un număr limitat de oameni și astfel am început un turneu de prezentare al Powerful Business Persuasion®,  unicul program de training francizat din România dezvoltat de Andy Szekely. Turneul începe în București se continuă în Brașov, Constanța și Galați. 

Acesta este 
CALENDARUL PREZENTARILOR

  •  București 22 și 27 noiembrie 2012
  • Brașov 24 Noiembrie 2012
  • Constanța 8 decembrie 2012
  • Galați 15 Ianuarie 2012
*locațiile vor fi anunțate tuturor celor înscriși 
*pentru București vă rugam să specificați data înscrierii

Ce câștigi dacă vi la una din prezentările din orașul tău ?

  • Vei afla care sunt top 3 concepte care mă inspiră pe mine și cu care am avut cele mai rapide rezultate.
  • Vei avea oportunitatea să testezi prin exercițiu Modelul Jurnalistic de persuasiune
  • Pentru că  îți vom oferi toate detaliile despre Modelul Integrativ de Persuasiune.
  • Vei descoperi care sunt abilitățile folosite de cei mai influenți oameni din lume și de ce sunt aceste abilități importante
  • Vei afla: care sunt beneficiile antrenării abilităților de persuasiune, pe termen scurt și mai ales pe termen lung, 
  • Vei afla cum pot fi accesate și mai ales antrenate aceste abilități.

Și nu în ultimul rând pentru că participarea ta la prezentare este absolut gratuită. 


Trimite-ne deci, un e-mail pentru înscriere la tatiana_pirvu@yahoo.com cu numele tău,  localitatea și numarul de telefon să te putem contacta pentru confirmare și pentru o bună organizare legată de logistică.

Prezentarea durează aproximativ 3 ore începând cu 18.00.
In Brasov si Constanta prezentarea incepe la orele 11.00 AM

Până la finalul prezentării vei afla,  minim 3 lucruri concrete și originale despre conceptele  Modelului Integrativ de Persuasiune al Programului Powerful Business Persuasion®.
Totodată vei descoperi, pe ce se bazează unicitatea conceptelor și mai ales care sunt avantajele  sistemului de livrare a Programului cu Follow-up, singurul astfel de program din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa mesajul tau aici